Vinnande nummer

Siffror är inte bara någonting som man kan räkna med, utan någonting som man även kan vinna på. För detta finns det en mängd olika spel som du kan välja mellan. Lotto är ett av de mest spelade spelen i Sverige och har under åren gjort tusentals svenskar till lyckliga vinnare. Här gäller det för dig att välja ut en lottorad med sju nummer mellan 1 och 35. Vilken ordning du sätter dina nummer i spelar ingen roll, utan i dragningen där den vinnande raden dras fram gäller det bara att pricka in minst fyra av dem. Ju fler nummer du gissar rätt på, desto större blir din eventuella vinst. Exakt hur mycket du vinner skiljer sig från vecka till vecka, men för den som får sju rätt brukar vinstsumman ligga på minst en miljon kronor.

Gissa rätt rad i Joker
Ett annat sifferspel är Joker, där det inte bara handlar om att välja ut de rätta siffrorna, utan även vilken ordning du väljer att placera dessa i. Även Joker är ett spel som Svenska Spel distribuerar och är ett spel som går att spela antingen ihop med andra spel, eller för sig som det är. För att spela på Joker gäller det att du väljer ut en sjusiffrig jokerrad som förhoppningsvis kommer att dras fram. För att vinna gäller det att du har minst två siffror rätt från början i raden samt två rätt från slutet av raden. Skulle du till exempel ha raden 1234567 och den dragna raden blir 1200067 så har du vunnit.

Om du inte hinner med att kontrollera ditt jokerresultat under dragningen, eller missar den helt och hållet så går det alltid att se om du har vunnit eller ej i efterhand. Resultatet publiceras på nätet direkt efter att dragningen är gjord och likaså går det att hitta på text-tv. Har du lämnat in din rad över nätet och behöver kontrollera den brukar du kunna göra detta automatiskt genom att logga in på ditt spelkonto. Där kan du omedelbart se om du har vunnit eller ej.

Sikta in dig på Drömvinsten
Vill du öka dina eventuella vinster så är ett tips att kombinera din lottorad med din jokerrad. Detta gör du genom att spela på bägge spelen under en och samma dragning, vilka alltid sker på onsdagar och lördagar. Skulle du under denna kväll lyckas få alla sju rätt på Lotto och två rätt eller fler på Joker så blir du automatiskt vinnare utav Drömvinsten, som är den största jackpottvinsten på den svenska spelmarknaden. Vinsten är alltid på minst 75 miljoner kronor och ökar kontinuerligt för varje dragning som den inte delas ut.